گروه جنگلداری

خیزش جهانی کنونی پیرامون حفاظت و بهره­برداری پایدار از جنگل­ها بر نقش کلیدی و محوری انسان در مدیریت و توسعه پایدار و حفاظت از این ذخایر ارزشمند تاکید دارد.یکی از راه­های پیشنهادی رفع خلا آموزشی در مورد جنگل­هاست، هرچند مطالعات جنگل­شناسی غرب در قیاس با جنگل­های شمال کشور بسیار اندک است اما در سال­های اخیر تلاش­ها و مطالعات ارزشمندی در این عرصه­ های رویشی انجام گرفته است، از این رو فراهم آوردن بستری مناسب جهت ادامه این پژوهش­ها، ارائه راهکارهای کاربردی و افزایش فضای تعاملی بین پژوهشگران و مدیران و سیاستگزاران از یک سو و ساکنین و جنگل نشینان لزوم تحقیق هر چه بیشتر را مورد تاکید قرار می­دهد. در این میان گروه جنگلداری دانشگاه ارومیه با داشتن 9 عضو هیات علمی تمام وقت (2 دانشیار و 7 استادیار) در سه مقطع کارشناسی (از سال 1385)، کارشناسی ارشد (از سال 1389) و دکتری (از سال 1393) فعالیت می­کند. با توجه به اینکه استان آذربايجان غربي از بستر مناسبی براي مطالعه و تحقيق در خصوص جنگل­های زاگرس و ارسباران به منظور بررسي علمي چالش­هاي موجود در اين زمينه برخوردار است، ارائه راهكارهاي علمي و عملي براي حل مشكلات آنها و همچنین پرورش نیروهای متخصص بومی می­تواند نقش بسزایی را در مدیریت و رهبری تحقیقات منابع طبیعی، ارتقاء فرهنگ عمومی و کمک به دستگاه­های ذیربط در منطقه شمال غرب کشور داشته باشد.

مسئولین گروه

مدیریت گروه